Нањинг Ансен Елецтроницс Цо, Лтд

Dom > О нама

О АСН-у

Послује од 1996

Нањинг Ансен Елецтрониц Цо. Лтд, основан 1996. године, је професионални произвођач различитих врста инкапсулираних трансформатора, трансформатора за паљење, нискофреквентних АЦ енергетских трансформатора, високофреквентних трансформатора трансформатора, филтера, индуктора и намотаја. Наши производи се широко користе за многе електронске карактеристике као што су напајање, електрични уређаји, енергетски ефикасни уређаји, зелено осветљење и кућански апарати.

公司标题.png


Опремљен аутоматским машинама

Наша компанија покрива 8.600 квадратних метара, са радионицом од 3.600 м2 и шест монтажних линија. Наша производња може досећи до 10 милиона комада сваке године. Аутоматске аутоматске машине за навијање, машине за аутоматско усисавање, инструменти за свеобухватне трансформаторе, остала врхунска аутоматска опрема и строг систем контроле квалитета решавају се како би се обезбедила конзистентност и стабилност производа. Наши производи добро продају у Европи и САД-у, тако смо добили добре повратне информације и похвале од већине наших купаца. Наша компанија је такође постигла цертификате ИСО 9001: 2008 и ИСО 14000: 2005. Штавише, наши инкапсулирани трансформатори су усклађени са УЛ, цУЛ, ВДЕ, ЦЕ, ЦБ, ЕНЕЦ стандардима и РоХС директивом.

安盛厂房大楼全景.jpg


Уживање у прикладном превозу

Смештен у граду Нањинг, повезан са аутопутом Шангај-Нањинг, превоз је згодан и једноставан. Поздрављамо више клијената за преглед и вођење. Наша компанија посвећена је пружању потребних услуга дизајну, ОЕМ сервису, материјалној обради и другим услугама. Сва особље са квалификованим методама управљања, снажном техничком подршком, искреним и посвећеним стилом рада, овде је да обезбеди свеобухватно осигурање квалитета и одличне услуге.

绕线.jpg