Нањинг Ансен Елецтроницс Цо, Лтд

Dom > Знање > Sadržaj
Упоређивање трансформатора напајања
- Jul 27, 2017 -

У производњи трансформатора, које су предности и мане намотаја намотаја машине и ручног намотавања?

Предности трансформатора машинског навијања су висока ефикасност и леп изглед, али трансформатори прстенастог типа око високих и малих рупа су проблематични, а поузданост изолационог процеса није толико добра као и рана на месту. Ручна рана може бити магнетна магнетна трансформаторка врло малена, у процесу намотавања може бити усмјерена на намотај окретати изглед у било ком тренутку како би се прилагодио, тако да стварни хи-енд трансформатор мора бити чисто ручно намотавање, једини недостатак чистог Ручна рана је ниска ефикасност, спора.

Два, тип прстена, тип ЕИ, Р тип, ц врста неколико енергетских трансформатора који је најбољи?

Свако од њих има своје предности и недостатке и не постоји ко је најбоље рећи, тако строго говорећи који трансформатор може учинити најбоље. Са структурне тачке гледишта, прстен може бити најмањи магнетни цурење, али глас осећаја типа ЕИ може бити бољи осећај густине. У погледу само магнетне засићености, ЕИ тип је јачи од типа звона, али је тип звона бољи од типа ЕИ у ефикасности. Међутим, основни проблем је то што не можете избјећи снаге и слабости својих предности за игру, а то је најважније за добре трансформаторе.

У тренутном увозном појачавачу, примена прстенастих трансформатора је и даље главна, што у суштини илуструје проблем. Ентхусиастс то прице оф трансформер * то бе објецтиве анд фаир, иоу цан нот таке гоод тхинг фор референце анд саи ит ис нот гоод. Неки људи кажу да је прстенасти трансформатор лак за магнетну засићеност, зашто онда не покушавате да олакшате магнетну засићеност? И изворна технологија може то да уради. Не мање напора или слепо како би се уштедели трошкови, природно је лако до магнетне засићености. Под истим условима, ефикасност трансформатора типа ЕИ може бити веома висока све док је пажљиво направите.

Квалитет трансформатора има велики утицај на звук, јер је енергија преноса трансформатора уско повезана са језгром гвожђа и завојницом, а стопа преноса игра кључну улогу у утицају звука. Као трансформатори типа ЕИ, људи обично мисле да је његова средња фреквенција дебља, високофреквенција је витка, зашто? Због релативно спора брзина преноса. Шта је са типом прстена? Ниска фреквенција је жестоко, средња и велика фреквенција је мало слабија, зашто? Зато што је бржа за пренос, али ако можете да направите праве и ЕИ типове савршене уз ефективне структурне промене, кључ је да видите шта радите.