Нањинг Ансен Елецтроницс Цо, Лтд

Dom > Новости > Sadržaj
Анализа раног развоја грешака трансформатора снаге
- Jul 27, 2017 -

Трансформатор је важна опрема електроенергетског система, његово стање је добро или лоше, директно утиче на безбедан рад електроенергетске мреже. Због тога, мрежни мониторинг трансформатора снаге, благовремено схватање статуса опреме, одувек је био сан и тежња за радницима на раду.

Праћење стања трансформатора је стицање и анализа релевантних параметара и сигнала, провера унутрашње почетне грешке и њен развојни тренд, производно одељење одмах организује особље за обављање свеобухватне анализе, стање дијагнозе опреме, смањује Губитак, избегава настанак погрешног случаја, традиционално редовно одржавање претвара одржавање услова, чиме се побољшава економичност рада мреже електричне мреже, побољшава се квалитет услуге корисника.

Због тога што трансформатор у пројектовању, производњи, инсталацији, раду и одржавању разлога за дефекте изолације, способност издржавања кратког споја, тако да у посљедњих неколико година има више несрећа, што угрожава најозбиљнију сигурност грешке при делимичном пражњењу. Према истраживању Државне електроенергетске компаније о националним несрећама од 110кВ и изнад 2001. године, сазнаје да је несрећа намота износила 74,6 од укупног броја несрећа [1] (мрежа провинције Фујиан је 80). Због тога је главни задатак побољшања сигурног рада Трансформерса да провери делимичне дефекте пражњења у намотајима.