Нањинг Ансен Елецтроницс Цо, Лтд

Dom > Новости > Sadržaj
Кина развој тржишта трансформатора 2020 година или више од сто милијарди
- Jul 27, 2017 -

Национални енергетски мрежни центар за рад гравитације и стратегију развоја имају велики утицај на целокупну електроенергетску индустрију, посебно на укупну потражњу тржишта трансформатора, број понуда ће се знатно повећати, глобално тржиште ће се постепено нагињати у Кину, Очекује се да ће у Кини постићи боље резултате.

Трансформер је била главна опрема модерне изградње електроенергетских мрежа. Са повећањем инвестиција у изградњу енергетских објеката последњих година, активирано је тржиште трансформатора. Истовремено, потражња интелигентног електроенергетског грида је такође на путу снаге опреме за серију, као што је вучење трансформатора.

Заправо, индустрија прерадјивача се ослања на низводно снабдевање електричном енергијом, електричну мрежу, металургију, петрохемијску, железничку, урбану грађевину и друге индустрије. Последњих година, захваљујући брзом развоју националне економије, изградњи електроенергетске мреже и електроенергетске мреже, повећана је тражња на тржишту опреме за пренос и дистрибуцију, а тражња на тржишту за трансформаторе и друга опрема за пренос електричне енергије у Кини Очекује се да ће дуго остати висок.