Нањинг Ансен Елецтроницс Цо, Лтд

Dom > Новости > Sadržaj
Како одржати након што трансформатор постане влажан
- Jul 27, 2017 -

Након што је трансформатор био влажан, веома је тешко користити и може доћи до незгоде. Па како да одржавате и осушите након што је трансформатор влажан?

1. Метода сушења врућим ваздухом

Овај метод је да тело ставите у суво сушење ваздуха унутар ваздуха. Увећана температура топлог ваздуха треба постепено повећавати, максимална температура не би требало да прелази 95 ℃, на улазу за топли ваздух треба уградити филтер како би се спречио Марс и прашина у људе. Врући зрак не удара директно на тело, што је више могуће од тијела испод једнаког удубљења у свим правцима, тако да се влага из рупе за отворе поклопца.

2. Индукциони начин грејања

Је ставити тијело у резервоар, спољни намотај намотај кроз струју струје, кориштењем резервоара резервоара резервоара горива да се осуши. У овом тренутку температура зидова кутије не би требало да прелази 115 ~ 120 ℃, температура тела не би требало да прелази 90 ~ 95 ℃. Како би намотали намотај, како је могуће, како би се намотај окретао број мање или струја је мања, генерални избор струје 150А, жица може бити корисна 35 ~ 50мм2 жица. Зид резервоара се може обложити азбестним тракама, а проводник се завија око азбестне траке.