Нањинг Ансен Елецтроницс Цо, Лтд

Dom > Новости > Sadržaj
Техничка питања и одговори трансформатора снаге и сабирнице
- Jul 27, 2017 -

1. Шта је магнетно поље?

О: У магнетном полу или било којој струјној петљи око и магнетизованих објеката унутар и споља, магнетна игла или кретање електричног набоја, магнетно дејство простора названо магнетским пољем. Слично је електричном пољу, такође има карактеристику силе и енергије.

2. Који су главни типови изолационих материјала?

О: Изолациони материјал се назива и диелектрик. Изолациони материјал је материјал који спречава пролаз струје, односно непреводни материјал. Најчешће коришћени изолациони материјали су: гас: као што су ваздух, хексафлуорид сумпора и тако даље. Течности: као што су трансформаторско уље, уља за каблове, кондензаторско уље итд. Чврсти материјали: укључујући два типа, један је неоргански изолациони материјал, као што су сљунка, азбест, порцелан, стакло, а други органски материјал, као што су папир, памук Предиво, дрво, пластику и тако даље. 3, који су меки магнетни материјали?

О: меки магнетни материјал односи се на резидуални магнетизам и коерцивну силу су врло мали феромагнетни материјали, као што су силицијумски челик, чисто гвожђе и тако даље. Карактерише га лагана магнетизација, лака демагнетизација и уска линија хистерезе. Меки магнетни материјали се често користе за производњу мотора, трансформатора, електромагнета и других електричних језгара. Карактеристика није лако за магнетизацију, такође није лако изгубити магнетизам, линија хистерезе је шира. Чврсти магнетни материјали се често користе за стварање трајних магнета, магнетних магнета за звучнике и меморијских елемената у електронским колима.

4. Које су предности и мане вортекса?

А: Унутрашњи проводник наизменичног магнетског поља (укључујући и феромагнетни материјал) изазваће затворену петљану струју, која се назива вртинчић, на попречном пресеку правоугаона према правцу магнетних водова. Корист: Коришћење принципа вретена струје може се направити у индукционој пећи за таласирање метала, коришћење вретено струје може се направити од магнетске електричне, индуктивне електричне инструментације; Клапна у ватро-сатном броју такође је направљена од принципа вретено струје. Недостаци: У мотору, трансформатори и друга опрема, због постојања Вретена струје ће произвести додатне губитке, а магнетско поље ослабило ефикасност електричне опреме да се смањи капацитет опреме не може се у потпуности искористити.

5, ако индуктивност има отпорност на наизменичну струју, кроз улогу ДЦ, онда капацитивност није и улога?

О: Капацитет нема такав ефекат. Капацитет је ДЦ снага, промјена струје, то јест, када је кондензатор на оба краја ДЦ снаге, отпорност на капацитивност до бесконачности, овај круг није, нема струје. Када је капацитивност на оба краја АЦ напајања, капацитивни отпор КСЦ = 1 / 2ΠФЦ, коло је у току, постоји струја.